Bent U op zoek naar een partner die U bij een digital project of transformatie kan ondersteunen. Een partner die zich aan U doelstellingen verbindt en die de zakelijk, financiële en technische kant beheerst en die met focus op resultaat aan de slag gaat?

Over ons

Intelium Consulting, opgericht in 2006, is a Nederlandse boetiek consultancy met een klanten in het binnen- en buitenland.

Onze missie

Als “digital natives” is het onze missie om onze klanten bij de ontwikkeling van hun digitale visie, strategie, producten en diensten te ondersteunen. Intelium Consulting bereikt dit door een unieke aanpak waarbij wij rekening houden met de klant specifieke eisen en Intelium Consulting de benodigde kennis en kunde inbrengt. Verder Intelium Consulting neemt graag de verantwoordelijkheid voor hele projecten en een resultaat – het resultaat waar het uiteindelijk om gaat.

Onze mensen

Onze mensen hebben kennis van verschillende industrieën en domeinen zoals digitale transformatie, financiën, “Internet of Things”, verkoop, marketing en product management waardoor wij in staat zijn altijd de juiste kennis en kunde ter beschikking te stellen. Onze senior-adviseurs en programmamanagers hebben allemaal managementervaring en zijn daardoor uitermate geschikt om U met uw projecten te ondersteunen en op alle niveaus efficiënt te communiceren.

Onze partners

Onze wereld veranderd in adembenemend tempo en geen enkele organisatie is in staat om aan alle eisen te voldoen en professionals voor alle projecten te leveren. Om deze redenen werkt Intelium Consulting met geschikte partners om voor ieder project de juiste kennis ter beschikking te kunnen stellen.