Digitale Strategieontwikkeling in goede handen
Bent u op zoek naar een praktische digitale strategie voor u onderneming?
Zoekt u pragmatische en efficiënte ondersteuning voor u Digitale Transformatie?
previous arrow
next arrow
Slider

Diensten

Onze missie is het klanten bij hun digitale transformatie te ondersteunen.
Een transformatie die een duidelijk doel heeft en waarde toevoegt. Een transformatie waarbij data,
informatie en technologie op een efficiënte manier toegepast worden om nieuwe opportuniteiten te ontwikkelen,
de marktpositie te versterken en het de organisatie mogelijk te maken sneller,
beter en efficiënter op de steeds sneller veranderende marktomstandigheden te reageren.

Intelium ondersteunt u bij:
Visie- en Strategieontwikkeling

Een competitief, digitaal product of een dienst vereist een duidelijke strategie die rekening houdt met u visie, mogelijkheden en de concurrenten in de markt. Markten veranderen steeds sneller en daarmee ook waardeketen als gevolg van nieuwe en digitale businessmodellen. Intelium Consulting ondersteunt u door samen met u een effectieve digitale strategie te ontwikkelen waarbij rekening gehouden wordt met de laatste ontwikkelingen in de markt.


MEER INFORMATIE
Ontwerp en Implementatie

Op basis van en duidelijke, digitale strategie ondersteunt Intelium Consulting de implementatie waarbij het oogmerk op een slagvaardige organisatie met de juiste kennis en vaardigheden ligt om gestelde doelstellingen te kunnen behalen. Intelium ondersteunt verder bij de planning, het programmamanagement en de uitvoering en levert waar nodig tijdelijk de nodige kennis en kunde met als doel om u in staat te stellen om de gestelde doelen snel te bereiken.


MEER INFORMATIE
Digital Product Management en Oplossingen

Bestaande “legacy” processen en infrastructuren, hoge investeringen en complexe processen zijn vaak uitdagingen bij een transitie naar een agile organisatie en digitale productontwikkeling. Daarmee bepalen de organisatie en de bestaande infrastructuur vaak of projecten succesvol zijn of falen. Intelium helpt u om de organisatie te transformeren, ondersteunt de ontwikkeling van digitale producten en diensten en stelt u in staat om langdurig succesvol te zijn.


MEER INFORMATIE

Blijf in contact

Abonneer onze nieusbrief en blijf of de hoogte van evenementen en relevant nieuws.

Blijf in contact

Klanten

Intelium Consulting verbindt IT en de business. Ons doel is het om u te helpen meer uit u organisatie te halen en bestande opportuniteiten te ontsluiten. .
Wij hebben klanten in alle werelddelen en in de meest uiteenlopende industrieën. Wat onze klanten verbindt, is de wil relevante, revolutionaire en winstgevende digitale oplossingen te ontwikkelen om waarde aan de onderneming toe te voegen.
Een aantal klanten van Intelium: